Боржники по аліментах за 2 місяці 2021 року перерахували платежів на 870 млн гривень. Це сталося завдяки виконавчій службі та виконанню рішення суду, розповіли в Міністерстві юстиції на Facebook.

"На виконанні в першому київському відділі державної виконавчої служби в місті Одесі Південне міжрегіональне управління Міністерства юстиції / М.Одеса/ знаходилося виконавче провадження про стягнення аліментів на утримання дитини в розмірі 15 000 тис. грн починаючи з травня 2019 року", - сказано в повідомленні.

Зокрема розповіли про те, як з метою виконання рішення суду державним виконавцем винесено постанову про арешт коштів боржника, після чого на депозитний рахунок відділу надійшли кошти, які покрили всю суму боргу - 310,6 тис грн.

"Протягом 22-28 лютого органи ДВС стягнули 106 млн грн аліментів. З них 21 млн грн проблемної заборгованості. Всього ж за 2 місяці 2021 року стягнули 870 млн грн аліментних платежів, з яких 163,8 млн грн стягнуто державними виконавцями завдяки застосуванню до боржників встановлених Законом обмежень", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше ми повідомляли, кому з українців можуть перерахувати пенсії, названі категорії осіб.

Як повідомляв "Знай.uа", пенсіонерам у 2021 році підготували щомісячну доплату, кому пощастить.

Також "Знай.uа" писав, що українським пенсіонерам підвищать пенсії, кому і на скільки.