Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила спокусливе відео, порадувавши численних шанувальників яскравою новинкою - колаборацією з брендом спідньої білизни, створивши колекцію колгот і панчіх. Так, артистка позувала в облягаючому боді чорного кольору і напівпрозорих колготах з написом "скандал" - посиланню до нової пісні і кліпу Кароль, які за короткий час стали справжнім хітом.

Жіночний образ Тіна доповнила макіяжем з фірмовою яскраво-червоною помадою на губах, посміхаючись на камеру. При цьому виконавиця блиснула тонкою талією і пишними стегнами, лежачи на боці.

"Весна - воістину жіноча пора року! Пристрасна і ніжна, грайлива і непередбачувана, кокетлива і іноді...скандальна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Адже це все про нас дівчатка, так?😉 Разом з брендом @giulia_ua ми створили по-справжньому дівочу колаборацію і дозволили собі трохи більше.

Стань вільною, вдихни ковток весняної насолоди і просто співай разом зі мною: що можеш дзвонити мені, хто сказав?

Це черговий #скандал.
Лімітована колекція колготок і панчіх у продажу з 5 березня."