Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok яскраве відео з гримерки, показавши, як готується до одного зі своїх виступів, примірявши спокусливе концертне вбрання. Так, артистка позувала на селфі в блискучому корсеті з глибоким декольте срібно-лілового кольору, з короною на голові і яскравим макіяжем з винною помадою на губах.

Красуня доповнила казковий образ перукою з рожевим каре замість довгого світлого волосся, рухаючись під звуки пострілів. Зірка продемонструвала пишні груди, грайливо нахилившись і намагаючись трясти принадами в такт пострілів, немов зброєю, а в кінці ролика Ольга показала шанувальникам язик, загадково дивлячись вдалину. Сама Полякова пожартувала, що нібито є грозою центральних вулиць і спальних районів.

@polyakova_olya

Гроза центральных улиц и спальных районов 💥

♬ son original - Gygy 💋🎀🦋

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Гроза центральних вулиць і спальних районів 💥"

Варто відзначити, що раніше Оля Полякова вирішила розкрити нехитрий секрет пишних форм - виявляється, для декольте Полякова використовує спеціальні поролонові підкладки, які візуально збільшують її груди.

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора