Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими публікаціями в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася з численними шанувальниками серією ніжних кадрів, роблячи селфі в дзеркалі гримерки. Так, артистка кардинально змінила імідж, поставши перед аудиторією у весняному ніжному образі замість елегантних вбрань.

Красуня приміряла міні-спідницю і жакет-оверсайз лілового кольору, а також футболку чорного кольору з принтом яскраво-рожевого ведмедика, доповнивши образ нюдовим макіяжем і довгим прямим волоссям, зібраним назад у високий хвіст. Зірка як би ненароком похвалилася не тільки довгими ногами, але і розкішним букетом троянд, запропонувавши фанатам вгадати, скільки саме квітів знаходиться в букеті.

"Скільки квітів у букеті? Хто вгадає лайк і підписка 💕 💕 💕

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

(Легко не буде😁)"

Фолловери не пройшли повз, взявшись вгадувати кількість квітів і засипати Лесю компліментами: "Це може вгадати тільки той хто його зробив😂 😍", "яка Краса 😍 😍 😍 Красивий букет красивій дівчині❤️", "красуня❤️", "сподіваюся непарне😂", "промінчик світла😍 🔥".

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.