На сторінці Міністерства внутрішніх справ України в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про те, що правоохоронці в Кам'янському врятувати собаку, яка лежала на узбіччі дороги, будучи пораненою.
Представники правоохоронних органів загорнули тварину в ковдру, після чого дуже швидко доставили у ветеринарну лікарню, де йому зуміли надати медичну допомогу. Це сталося 2 березня 2021 року, приблизно о 21:30 за місцевим часом при патрулюванні території району.

Порятунок собачки, фото: Facebook (МВС України)
Порятунок собачки, фото: Facebook (МВС України)

"Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Кам'янського районного управління поліції побачили на дорозі травмованого собаку. Поруч з твариною перебувала схвильована дівчина. Інспектори зупинилися і поцікавилися про подію. Дівчина повідомила, що можливо собака потрапила під колеса автомобіля і потребує негайної допомоги", - йдеться в публікації.

Представники поліції згодом швидко доставили собаку в клініку. Там тварину оглянув лікар і з'ясувалося, що у бідолахи травмований хребет, тому без своєчасно наданої допомоги вона могла б загинути. Зараз же, в даний час, долею собачки займається місцевий притулок. Правоохоронці дякують дівчині, яка перебувала біля чотирилапого, і бажають песику знайти гідного господаря.

МВС України, скріншот: Facebook
МВС України, скріншот: Facebook

Нагадаємо, копи врятували знесиленого красеня: "У будь-який момент міг потрапити під колеса авто"

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", українці з порушенням слуху зможуть звертатися в поліцію через додаток "Connect Pro"

Знай.ua писав, прикордонник став кінологом, незважаючи на страх перед собаками: тепер з величезним Алі кращі друзі