Відома українська актриса Ольга Сумська порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео.

Нещодавно 54-річна знаменитість виставила серію зворушливих кадрів, тепло привітавши їх з чоловіком Віталієм Борисюком молодшу доньку Анну з днем народження - 2 березня дівчині виповнилося 19 років. Так, артистка присвятила найріднішій дівчинці безліч теплих слів, а також продемонструвала архіви, на яких Аня була відображена ще зовсім маленькою, на прогулянці зі старшою сестрою Тонею Паперною і навіть перші фото з пологового будинку.

Також Ольга показала, як їх дружна сім'я відсвяткувала день народження юної красуні з безліччю різнокольорових кульок, квітами і тортом. Варто відзначити, що Анна Борисюк пішла по стопах зіркових батьків: дівчина навчається в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. Івана Карпенка-Карого.

"Ганнуся, @annborisyuk дівчинко наша рідненька!Ось і 19-ліття настало!🎂🌷🌷🌷

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Доця,сонечко,вітаємо сердечно,бажаємо віри в себе,впевненості,наполегливості в досягненні мети,ти гідна найкращого в цьому житті!

Любимо тебе безмежно!❤️💋💋💋 @vitaliyborysyuk"

instagram.com/stories/olgasumska

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.