Вчора, 2 березня 2021 року, з'явилася інформація, що в Одеській області 35-річна мати морила голодом маленьку дочку, якій довелося їсти вапно зі стін.
Це відбувалося в Білгороді-Дністровському протягом півтора місяців. 3,5-річну дитину жінка тримала під замком, щоб ніхто не зумів побачити змарнілу дівчинку, яка їла побілку зі стін, про що повідомили в ГУ Національної поліції в Одеській області.
Жінка пояснила свої дії тим, що у неї вдома просто закінчилися продукти, проте вона не могла вийти на вулицю. Адже боялася, що дитину можуть забрати. При цьому мати теж голодувала, хоча і отримувала допомогу від держави на утримання дитини. Згодом вони були госпіталізовані, а 36-річну матір можуть позбавити батьківських прав. Їй повідомили про підозру у вчиненні злочину за статтею 166 Кримінального кодексу України "Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлено опіку або піклування".

Голодуючі діти, скріншот: Youtube
Голодуючі діти, скріншот: Youtube

"Правоохоронці відзначають громадянам, які можливо опинилися в складній життєвій ситуації: які б труднощі з вами в житті не трапилися, не варто опускати руки, адже завжди знайдеться вихід і люди, які підкажуть, де його шукати. Головне - не замовчувати проблеми, особливо, якщо вони стосуються не тільки вас, але і ваших дітей, тому що за їх життя і здоров'я Ви несете відповідальність", - йдеться на сайті Нацполіції.

Нагадаємо, горе-мати довела 15-річну доньку з інвалідністю до дистрофії: "Важила 9 кілограмів!"

Як повідомляв "Знай.ua", під Харковом горе-мати залишила голодних малюків у холоді: "Бродив по вулиці в майці і колготках"

Знай.ua писав, в Дніпрі потопаючі в смітті малюки викликали поліцію до себе додому: "Краще дитбудинок, ніж таке життя"

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще