Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися зі своєю багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в соцмережі Instagram.

Минулого тижня Тоня відпочивала з чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном на популярному гірськолижному курорті в Буковелі, де вони розважалися з друзями і каталися на лижах.

Зараз пара вже повернулася в столицю і приступила до роботи. Матвієнко влаштувала напередодні Міжнародного жіночого дня красиву фотосесію з Ніною Митрофанівною.

На одному з опублікованих кадрів в Insta Stories 38-річна співачка не втрималася і сфотографувалася на телефон перед великим дзеркалом. Варто зазначити, що вийшов досить цікавий ефект – через відображення в дзеркалі здається, ніби поруч з Тонею стоїть її сестра-близнючка. При цьому будь-якого підпису до знімку зірка не залишила.

Тоня Матвієнко, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше ми писали про те, що налякана Тоня Матвієнко закрила обличчя руками: що накоїв Арсен Мірзоян. Зіркове подружжя вирішило зробити кумедне селфі в гірськолижних костюмах.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко роззула маму на зворушливій фотосесії: Ніна Митрофанівна не очікувала. Співачка вирішила напередодні 8 березня зробити зірковій мамі чудовий подарунок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян спустив Тоню Матвієнко з гори в "червоній зоні".

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко показали гаряче кохання у засніженому Буковелі. Співак показав у соцмережі нове фото з відпочинку.