Донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч підписників.

У вівторок, 2 березня, юна модель і блогерка відзначила своє 16-річчя. Так, Машу ще вночі привітала сім'я з великим тортом і подарунками. Потім майже весь день дівчина провела одна. Спочатку вона сходила в кафе, а потім вирушила на шопінг.

Донька Олі Полякової опублікувала в соцмережі фотографію з магазину одягу. В якості подарунка Маша придбала собі чорний подовжений жакет на ґудзиках і хустку у велику чорно-білу смужку. У підписі до знімку іменинниця привітала себе з 16-річчям і запитала у підписників, коли вони відзначають день народження.

"З днем народження мене ✨✨. А коли у вас день народження", - написала Маша Полякова.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Маша Полякова, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що 16-річна донька Олі Полякової зважилася на крайні заходи, обличчя не буде колишнім. Дівчині зробили цікаву косметичну процедуру.

Нагадаємо, 16-річна Маша Полякова показала, що їй дісталося від мами: довше нікуди.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова вразила сюрпризом для 16-річної красуні-доньки: відкрила вікно і...

Також портал Знай.uа писав, що доньці Полякової Маші солодкі 16: найгарячіші і провокаційні кадри юної зірки.