Леся Нікітюк привітала свою подругу, співачку Лея Лі з заручинами.

Яскрава та непередбачувана ведуча "Хто зверху" і "Le маршрутка" Леся Нікітюк, яка зібрала в Instagram 3,6 мільйона підписників, не стомлюється радувати та розважати таку величезну армію шанувальників.

Леся Нікітюк буквально за кілька років стала телезіркою в Україні. Вона прославилася, коли стала ведучою знаменитого тревел-шоу "Орел і решка". Тепер Леся знімається в численних проєктах на телебаченні і оточення у неї тепер також відповідне.

Так, Леді Ле встигла подружитись з харизматичною співачкою, учасницею проєкту "Холостяк 5" Лією Лі.

У своїх Insta Stories Леся Нікітюк поділилась фото, на якому Лія Лі демонструє перстень на безіменному пальці. Дівчина сидить за столом у романтичній атмосфері - на столі горить свічка, стоїть келих з шампанським. Руку Лії Лі тримає чоловіча рука. Хто цей загадковий чоловік - не відомо.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вітаю, моя Лі", - прокоментувала фото Нікітюк.

скрін з Insta Stories Лесв Нікітюк
скрін з Insta Stories Лесв Нікітюк

В Instagram самої Лії Лі, крім цього фото, є ще одне, на якому зображені руки закоханих. Коробочка від обручки свідчить про те, що дівчині щойно зробили пропозицію.

фото з Instagram Леї Лі
фото з Instagram Леї Лі

Хто став щасливим нареченим Лії Лі - залишилось загадкою.

Леся Нікітюк прокоментувала фото в Instagram подруги радісним вигуком: "Боже!!! Нарешті". А фоловери попросили Лію Лі на весіллі кинути букет Лесі.

Нагадаємо, Леся Нікітюк знайшла собі ідеальну свекруху

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк загадала шанувальникам тату-загадку

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк показала, з ким зважиться на останній шанс