Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, та вся її родина 2 березня відзначає 16-річчя старшої доньки Маші. На честь свята бабуся дівчинки поділилася в соцмережі архівним знімком, який раніше ніхто не бачив.

Так, на опублікованій фотографії Світлана Полякова тримає в руках посвідчення з почесним званням бабусі, а майбутня зірка обіймає новонароджену Машу. У підписі до зворушливого кадру мама Олі Полякової зазначила, що він був зроблений 16 років тому, коли її доньку і онуку забирали з пологового будинку.

"Забираю Машеньку з пологового будинку 16 років тому", - написала Світлана.

Оля Полякова з маленькою Машею на руках, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"А тепер така красуня. Це ж диво. Найбільше диво на землі, це наші дітки. Будь щаслива моя улюблена онука. Шкода дідусь і прабабуся не побачили тебе таку красуню", - зазначила мама Олі Полякової.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова несподівано звернулася до простих українців: "Більше не можу мовчати".

Нагадаємо, заміжня Оля Полякова опинилася на руках молодих хлопців: "Гойдалка".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова до 16-річчя доньки показала зворушливі архіви: "Не можу повірити".

Також портал Знай.uа писав, що 37-річна Оля Полякова відрізала золоті локони: "Не повторювати!"