Мати відомої української співачки Олі Полякової Світлана опублікувала архівне фото внучки Маші, у якої День народження.

Відповідний знімок з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що у дочки української співачки Олі Полякової Маші 2 березня День народження. Дівчина відсвяткувала своє 16-річчя, з чим її радісно привітали не тільки шанувальники, а й близькі люди.

Бабуся Марії Світлана Полякова не змогла пройти повз таку подію і привітала внучку зі святом. Жінка опублікувала архівний знімок, на якому вона тримає на руках ще маленьку іменинницю під час походу до церкви.

Маленька Маша була одягнена в червоний костюм з жовтими і помаранчевими смугами і Червону шапочку. Малятко разом з бабусею тримала церковну свічку і захоплено кудись дивилася. Під публікацією Світлана написала:"Нехай бог тебе береже".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коментарів під фотографією виявилося небагато, проте вірні шанувальники підтримали думку бабусі Полякової і привітали юну красуню з Днем народження.

Нагадаємо, що Оля Полякова і Настя Каменських станцювали пристрасний танго під час виступу одного з учасників.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова розсмішила шанувальників незвичайним відео в TikTok.

Також Знай.uа писав, що Оля Полякова зворушливо привітала дочку Машу з 16-річчям. Виконавиця до 16-річчя дочки показала зворушливі архіви: "не можу повірити".