Розлучена Аліна Гросу поділилась весняною романтичною фотосесією.

Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала на території Російської Федерації, зібрала багатотисячну армію шанувальників в Instagram, яку не втомлюється розважати новими постами.

Цього разу артистка піддалась весняному настроєві і розмріялась про прогулянки теплими весняними вечорами.

Аліна поділилася новими фотографіями, на яких постала у романтичному образі.

Співачка позує перед камерою у рожевій сукні з рюшами та зав'язочками. При цьому Гросу не оголили свої принади, як вона досить часто залюбки робить. Образ співачки був навдивовиж скромним.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Трошки мене вам в стрічку в весняному образі. Хочеться побажати вам шалено теплої погоди, ясного сонечка і вечірніх прогулянок не в пуховиках", - підписала фото Аліна.

Аліна Гросу, фото Instagram
Аліна Гросу, фото Instagram

Аліна Гросу, фото Instagram
Аліна Гросу, фото Instagram

Аліна Гросу, фото Instagram
Аліна Гросу, фото Instagram

До слова, Аліна Гросу перший день весни зустріла з Михайла Поплавським. 1 березня співачка відвідала прем'єру нового кліпу 71-річного співучого ректора і не упустила нагоди заселфитись з ним.

Нагадаємо, доросла "бджілка" Аліна Гросу вжалила саму себе

Як повідомляв портал Знай.ua, родичі Аліни Гросу злякалися перевтілення співачки

Також Знай.ua писав, Аліну Гросу помітили в компанії 71-річного "байкера"