Відома українська ведуча телеканалу "1+1" Марічка Падалко, яка перехворіла на коронавірус, дуже часто радує багатотисячну аудиторію яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу ведуча програми "ТСН" поділилася в соцмережі кумедною фотографією, на якій вона зображена в спортивній формі для пробіжки. Марічка зізналася, що на якийсь час припиняла займатися бігом і їй насилу вдалося змусити себе повернутися до улюбленої справи.

"Я не бігала з часу сильних снігопадів - берегла ноги перед поїздкою на лижі, потім сама відпустка, а потім завжди складно повернутися, навіть після короткої перерви. І навіть приїхавши сьогодні на роботі у формі з наміром повертатися додому пробіжкою, я сумнівалася...

Розпитувала дівчат в гримерці, "ну як там на вулиці"? "Мєрзко" - казали вони, - "але сухо". Коротше кажучи, відмазатися в мене перед самою собою не вийшло) І я побігла... Варто визнавати, що "сумніви" і лінь є в усіх, і всі потребують підтримки в певний момент. Добре, що нею можна щедро ділитися 😀 P.S. Дивна поза на фото)? Ага) Це я зустріла чоловіка біля дому і торгуюся з ним, коли підемо разом на пробіжку 😂", - написала Падалко.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва: "Була революція, ми обидва одружені".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко поділилася трепетним моментом з чоловіком: "Почала закочувати очі".

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко прикрила пікантні місця пір'ям.