Дівчата, які мріють вийти заміж, точно бачать поруч з собою тільки молодого нареченого, що абсолютно природно. Однак іноді доля розпоряджається інакше і чоловіком виявляється не високий тридцятирічний блондин, а чоловік, який набагато старше самої нареченої.

Правильно кажуть, що кохання зле й іноді дівчата виходять заміж за кардинально протилежних чоловіків, зовні і за віком далеких від тих ідеалів, про які вони мріяли.

Історія Олени - пряме тому підтвердження. Історія замовчує, про якого нареченого мріяла дівчина в юності, але вже точно не про 61-річного сивочолого чоловіка, за якого, в підсумку, дівчина і вийшла заміж. Про цю історію пише портал sekreta.net.

Історія Олени та Євгена, фото: sekreta.net
Історія Олени та Євгена, фото: sekreta.net

Олена жила з батьками в селі, але, на жаль, була в сім'ї єдиною і пізньою дитиною — її мама Дарина народила, коли їй було 42, батькові Ігорю на той момент було вже 56 років. На жаль, побачити, як дорослішає його донька, Ігор не зміг — чоловіка не стало, коли доньці було всього 3 роки.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Маленька Олена залишилася у мами одна. Дівчинка росла слухняною і хорошою, відмінно навчаючись в школі і допомагаючи матері в господарстві і городі. Нічого не віщувало лиха, але, на жаль, на Олену незабаром чекала ще одна втрата — коли дівчинці виповнилося 12 років, не стало її мами. Жінці було всього 55 років.

Олені пощастило - дівчинка не потрапила в дитбудинок, так як опіку над нею оформила її одна далека родичка, тітка Марина. Якийсь час, приблизно 1,5 року, Марина жила разом з Оленою, але постійно вона жити з нею не могла — жінка жила в зовсім іншому місті, у неї була своя сім'я і залишитися з Оленою, або перевезти її до себе, жінка не могла.

У 13 років Олена стала жити зовсім одна, але під постійним "телефонним" наглядом своєї тітки. Два рази на рік тітка приїжджала до Олени на кілька тижнів. Саме тоді дівчинка морально зблизилася з сільським літнім лісником Євгеном - чоловікові тоді було 55 років і він самостійно як би взяв "шефство" над сиротою.

Історія Олени та Євгена, фото: sekreta.net
Історія Олени та Євгена, фото: sekreta.net

"Дівчинка живе зовсім одна - говорив він - а народ у нас в селі різний, багато хто їй допомагав, але були і ті, хто хотів образити або ще чого". Олена ж поступово прив'язалася до літнього чоловіка і стала вважати Євгенія практично своєю ріднею. Чоловік у всьому їй допомагав, але при цьому, самостійності її не позбавляв — все-таки, далі-то Олені доведеться жити одній!

Але у долі були інші плани. Через кілька років, коли Олена виросла, вона зрозуміла, що Євген їй, незважаючи на різницю у віці, дуже дорогий і залишити чоловіка вона вже не може. У підсумку, коли Олені було 19, а Євгену 61 рік, вони одружилися. І це стало несподіванкою для всіх! Тітка Олени була проти такого шлюбу, в селі ж всі лайкою перешіптувалися.

Історія Олени та Євгена, фото: sekreta.net
Історія Олени та Євгена, фото: sekreta.net

Але самій Олені на людські плітки було все одно. Разом з Євгеном вони вели господарство і навіть обзавелися сільськими тваринами. Олена вирішила не вступати до інституту в місто, а залишитися в рідному селі разом з Євгеном. Через 2 роки у них народився син, що ще більше скріпило цю сім'ю.

З моменту їхнього весілля пройшло 7 років, на даний момент самій Олені 26 років, Євгену 68, а їх синові Артемці 5. Дівчина каже, що різницю в 40 років за ці роки навіть жодного разу не помічала — з Євгеном вони на одній хвилі. Єдине, що засмучує — Євген за ці роки зовсім здав і часто навіть не виходить з дому. Олена доглядає за ним сама, тепер на ній не тільки син, будинок і господарство, а й хворий чоловік.

Раніше повідомляли, довгі роки жінка допомагала нещасним сиротам. Один з них "врятував" її весілля.

Як повідомляв Знай.uа, татові - 74, а мамі - 30: повчальна історія про те, як юна красуня втекла від чоловіка-тирана.

Знай.uа писав, як Пугачова і Галкін: 17-річний юнак одружився на 50-річній "бабусі".