Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість трепетно привітала старшу доньку Машу з днем народження 2 березня. Так, юній красуні, яка як дві краплі води схожа на зіркову маму, виповнилося 16 років.


Щасливі батьки рівно опівночі вручили дівчині букет квітів, а також влаштували невеликий сюрприз - під вікнами квартири в апетитним тортом на Машу чекали друзі. Крім цього Ольга виставила зворушливу фото-добірку з найулюбленішими знімками доньки, написавши безліч теплих слів. Зірка зізналася, що їй не віриться, як швидко подорослішала Маша, а в побажанні зазначила, як сильно пишається Поляковою-молодшою. Варто відзначити, що співачка і її чоловік Вадим - щасливі батьки двох доньок, Маші і Аліни.

"Моя пташка!!! Тобі 16! Не можу повірити))))

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

тільки вчора, народилася на світ дівчинка, яка, перевернула моє життя, навчила мене любити, хвилюватися, радіти, і бути щасливою по-справжньому!!!

Яка ж ти прекрасна, добра,розумна, сильна, Весела, дууууже красива!

Будь здорова, мрій, йди по життю з посмішкою, гордо піднятою головою і волоссям, що розвивається (воно прекрасне , не смій різати)), нехай всі твої бажання і мрії здійснюються , нехай тебе оточують добрі і люблячі люди!а я поруч, завжди за тебе, завжди з тобою, адже я така горда і щаслива бути твоєю мамою!❤️

@mashapolyakova"

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі