Щодня на полицях магазинів з'являються нові продукти, які можуть зберігатися довше і виглядають привабливіше, але чи всі вони корисні?

Населення планети з кожним роком живе менше, старіє швидше, а ракові захворювання стали надто частими. Виробники, намагаючись збагатитися, заощаджують на сировині. Виявляється, є продукти, які в жодному разі їсти не можна. Про це пише "Типовий Херсон".

Продукти, які не можна купляти:

1. Оселедець в пластикових пакуваннях. Малосольний оселедець повинен зберігатись тільки в олії. В інших випадках до нього додають небезпечну добавку уротропін, яку заборонили в багатьох цивілізованих країнах.

Оселедець, кадр з відео
Оселедець, кадр з відео

2. Ікра малосолона. Для продовження терміну придатності ікри, її потрібно або заморозити, або добре засолити. Слабосолона ікра скоріш за все містить уротропін, лимонну кислоту тощо.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

3. Масло жирністю менш як 82,5%. Тільки такий продукт є справжнім вершковим маслом і виробляється з натуральних вершків коров'ячого молока. Під виглядом масла продають трансжири, до яких відносять маргарин, мікс вершкового масла і рослинної олії, рафіновану рослинну олію, майонез і кетчуп, картоплю-фрі, кондитерські вироби, чипси та попкорн, заморожені напівфабрикати.

4. "Інженерні" продукти, яких в природі просто не буває. Газована вода з сиропом займають в чорному списку канцерогенних продуктів одне з перших місць. Адже одним з головних винуватців ракових захворювань вважається фруктозний сироп.

Супермаркет, фото: скріншот з відео
Супермаркет, фото: скріншот з відео

5. Соки в пакетах. Слід пам'ятати, що натуральних соків в пакетах не буває, тому будь-який з них зроблено з порошку. Також він містить величезну кількість цукру і стабілізаторів.

Вживання цих продуктів смертельно небезпечно:

  • Продукти швидкого приготування.
  • Сирокопчені ковбаси тощо.
  • Сосиски, сардельки, варена ковбаса, паштети.
  • Молочні продукти з великим терміном зберігання (понад 2 міс.).
  • Асептичне упаковування - в його складі є антибіотики.
  • Кавун.

Ковбаса, скріншот: Youtube
Ковбаса, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Ніцой після антиукраїнських висловлювань школярки назвала її "недорозвинутою": "З гнилого рота...". Письменниця Лариса Ніцой відреагувала на скандал з юною блогеркою через українську мову

Як повідомляв портал "Знай.ua", морпіхи поділилися найціннішим з людьми, які гостро потребували допомоги: "Дійсно, врятував чиєсь життя". Про це повідомляє пресслужба Операції об'єднаних сил

Також "Знай.ua" писав, що українці вимагають прирівняти гривню до євро: "Жебраки і вимирають". Люди хочуть прирівняти гривню до євро з метою подолання економічної нерівності