Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кілька зворушливих Сторіс, трепетно привітавши старшу доньку Машу з днем народження 2 березня. Так, юній красуні, яка як дві краплі води схожа на зіркову маму, виповнилося 16 років.
Щасливі батьки рівно опівночі вручили дівчині букет квітів, а також влаштували невеликий сюрприз - під вікнами квартири в апетитним тортом Машу чекали друзі, в тому числі учасник балету Полякової Максим Єжов.

instagram.com/stories/polyakovamusic/

Вийшовши на вулицю в затишному домашньому одязі іменниця задмухала свічки і почала весело танцювати з Єжовим, а сама Ольга зазначила, що їй не віриться, як швидко виросла її дитина. Варто відзначити, що співачка і її чоловік Вадим - щасливі батьки двох доньок, Маші і Аліни.

"Маші Поляковій виповнилося 16 років 💛

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

2 березня дівчина святкує день народження, отож батьки не стали чекати ранку — привітали доньку опівночі.

Та окрім того, що @mashapolyakova вітали найрідніші, під домом на неї чекали друзі. Серед них — учасник балету @polyakovamusic Макс Єжов (@ezhov_maksim_)."

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі