Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість виставила в Сторіс серію пікантних селфі в дзеркалі, заінтригувавши шанувальників чимось новеньким. Так, артистка позувала в гримерці студії, ймовірно, збираючись радувати фанатів свіжою фотосесією. Красуня приміряла лише шовковий халатик, поки позаду неї висіло безліч вбрань і взуття.

При цьому зірка доповнила образ ніжним вечірнім макіяжем, а також аксесурами у вигляді масивних золотих сережок і тоненького браслета на зап'ясті, посміхаючись на камеру.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Готуємо, готуємо для вас дещо цікаве і новеньке"

Ані Лорак, instagram.com/stories/anilorak/

Варто відзначити, що зовсім недавно Лорак вже підкорювала аудиторію новинкою - відбулася прем'єра нової пісні і кліпу Кароліни "Наполовину". Ані вже зізнавалася, що її нова відеоробота, де виконавиця зіграла одну з героїнь любовного трикутника, тісно пов'язана з особистою історією. У ролику зірка приміряла незвичайний образ - коротку зачіску замість "фірмового" довгого каштанового волосся.