Українським військовим на Донбасі доводиться переживати неабиякі жахіття, та вони продовжують мужньо стояти на сторожі кордонів Батьківщини.

Показовий випадок, який до болю зачепив серця очевидців, трапився у поїзді Дніпро – Одеса. Про це пише "Право на слово".

"За вікном ніч. Зі мною в купе їде хлопець мого віку – боєць з АТО. Сором’язливий хлопець, заходячи вибачився що одяг пропах димом. Такий собі подих війни. І це страшно. Страшно те, як і що він скрикує. Від сором’язливого хлопця не залишилося і сліду. У його сні йде бій. Хочеться стиснутися і сховатися від цих коротких строгих пронизливих фраз.", - пише автор.

ЗСУ, скріншот: YouTube
ЗСУ, скріншот: YouTube

Для українських військовослужбовців, які пройшли пекло війни, спогади, які часто хотілося б забути, залишаться на все життя. Адже в реальності вони бачать таке, що звичайним громадянам не снилося.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Страшно навіть уявити, що йому довелося бачити в реальності і що зараз відбувається в його сні. Для мене цей страх всього на одну ніч. Для нього – на все життя. Ком в горлі від безсилля що-небудь змінити. Соромно що між нашими реальностями прірва. Я зараз, напевно вперше, по-справжньому відчув сенс фрази "захисник Батьківщини".", - розповідає автор.

Автор розповіді наголошує, що всі зобов’язані цим хлопцям за наш солодкий сон: "Нехай навіки не знають спокою ні на цьому світі, ні на тому ті, хто винен в цій війні. Нехай якнайшвидше це все скінчиться…"

Потяг Укрзалізниці, кадр з відео
Потяг Укрзалізниці, кадр з відео

Нагадаємо, Ніцой після антиукраїнських висловлювань школярки назвала її "недорозвинутою": "З гнилого рота...". Письменниця Лариса Ніцой відреагувала на скандал з юною блогеркою через українську мову

Як повідомляв портал "Знай.ua", морпіхи поділилися найціннішим з людьми, які гостро потребували допомоги: "Дійсно, врятував чиєсь життя". Про це повідомляє пресслужба Операції об'єднаних сил

Також "Знай.ua" писав, що українці вимагають прирівняти гривню до євро: "Жебраки і вимирають". Люди хочуть прирівняти гривню до євро з метою подолання економічної нерівності