Відома українська виконавиця Наталія Могилевська похвалилася довгоочікуваним концертом, який пройшов у Полтаві.

Відповідне відео артистка опублікувала в Insta-stories.

Наталя Могилевська радує українців своєю творчістю вже не перший рік, а фанати буквально ломляться на її концерти. На жаль, через карантинні обмеження, які ввели в Україні трохи менше року тому, Могилевській довелося скасувати всі гастролі і радувати шанувальників, не виходячи з дому.

Однак тепер, коли в країні послабили карантин і дозволили зіркам проводити концерти, Наталя відразу ж вирвалася на свій тур. Насамперед виконавиця влаштувала концерт не в Києві, а в Полтаві.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

На опублікованих роликах Могилевська показала, як добиралася до концертного майданчика, процес підготовки до концерту і вже остаточний ролик із закулісся. Співачка постала в оточенні молодих чоловіків і заявила, що дуже чекала цього виступу. Наталя привітала всіх жінок з настанням весни і радісно вирушила на сцену.

Нагадаємо, що 45-річна Могилевська зважилася на зухвалі зміни, почала з лиця: "мені йде?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Могилевська згадала студентські роки з Поляковою і Кароль: "не дарма ж я...".

Також Знай.uа писав, що Наталя Могилевська розповіла, як їй вдалося вибратися до Індії незважаючи на карантин і що надихнуло її на створення власної лінійки прикрас.