У Судані агресивний кіт змусив пілотів літака розгорнути судно назад в аеропорт.

Про подробиці події розповідає місцеве видання "АС-Судані".

Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 28 лютого. Авіалайнер, який здійснював переліт з Судану в столицю Катару Доху, був змушений повернутися в аеропорт через агресивного кота.

За інформацією від членів екіпажу, тварина була виявлена в кабіні пілотів приблизно через півгодини після вильоту з Хартума (столиця Судану). Співробітники авіалайнера розповіли, що кіт поводився агресивно, заважав керувати повітряним судном і накинувся на капітана. Через це пілотам довелося розгорнути судно і попрямувати назад в аеропорт.

Передбачається, що тварина потрапила на авіалайнер вночі перед вильотом, коли на борту проводили прибирання і технічне обслуговування.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Літак / фото: Pixabay
Літак / фото: Pixabay

Варто відзначити, що це не єдиний курйозний випадок з котом в літаку. Раніше в Києві на 2 години був затриманий рейс "Київ-Анкара" через те, що один з пасажирів перевозив 7 котів, коли дозволялося провозити не більше 6 тварин. Весь цей час пасажир з'ясовував стосунки з членами екіпажу, проте літак все ж вилетів у пункт призначення.

Нагадаємо, що в аеропорту" Бориспіль " прилетіли туристи в повній ковід-екіпіровці, чим викликали неоднозначну реакцію українців.

Як повідомляв портал Знай.иа, Дмитро Комаров показав, в яку курйозну ситуацію потрапив в літаку.

Також Знай.иа писав, що у травні авіакомпанія SkyUp Airlines відновлює рейси до Одеси з Харкова.