Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно мама харизматичного молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні вже не перший рік приписують роман, здивувала публіку несподіваним відео. Так, 62-річна Людмила Балан виступила на веселому торжестві, де вразила голосом, а також стрункою фігурою в міні-сукні і високих ботфортах.
Також найрідніша жінка Дана повідомила радісну новину - вона одужала після тривалої боротьби з підлим коронавірусом, адже навіть лежала в лікарні. Людмила закликала численних шанувальників стежити за своїм здоров'ям, а також подякувала всім за підтримку.

"Прекрасної весни всім !!! ❤️❤️❤️

Після двох важких місяців, протягом яких ковід тримав мене в лікарні і в реабілітаційних центрах, я нарешті порадувала своїх шанувальників музикою, розповідями і хорошим настроєм !!!

Я дякую лікарям реанімаційного відділення Інституту порятунку, які врятували мене, і всім моїм друзям і шанувальникам, які надіслали мені повідомлення підтримки !!!


Будьте дуже обережні ... Ковід жорстокий і безжальний...

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Всім здоров'я і прекрасної весни !!! ❤️❤️❤️"

Фолловери не пройшли повз: "було б круто почути, як ви співаєте на весіллі Дана і Тіни!❤ ️ 😍 ", "Мьı дуже раді вас бачити здоровою і щасливою🥰 🥰 😘", " співаєте чудово) цікаво було б послухати колискову від вас для онуків, наприклад від Дана і Тіни😍❤️", "мама Люда знову з нами ❤️".