Боротися з міллю можна не лише дуже результативно, а й чисто в "екологічному" плані. Якщо ти помітив непроханих гостей у шафі, то є дуже ефективний і простий метод, який заслуговує на увагу.

Про цей метод розповів один із українських блогерів, який він дізнався у свою чергу від рідної бабусі.

Як позбутися молі у гардеробі. Фото: скрін youtube
Як позбутися молі у гардеробі. Фото: скрін youtube

Моль не тільки дратівлива, а й завдає великої шкоди. Однак є спосіб, який бореться з ними природним чином та гарантованим результатом. І цей спосіб – лаванда, рослина, яка може стати вашим надійним захисником у війні проти молі.

Яскравий і виразний аромат лаванди, що так спокійно діє на наших нерви, виявляється непереносним для цих шкідників. Запах лаванди створює для молі такі умови, що вона просто не може існувати в одному приміщенні з цією ароматною рослиною.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Лаванда, фото rus.media
Лаванда, фото rus.media

Для досягнення максимальної ефективності залиште сухий пучок лаванди у міні-подушечці з тканини та розмістіть у закритій шафі. Таким чином запах лаванди концентрується, а молі просто залишається з іншим вибором - перелітати кудись подалі або померти.

Якщо сухої лаванди немає під рукою, легко замініть її натуральною лавандовою олією, доступною в аптеках та магазинах натуральної косметики. Просто змочіть ватяні диски в масло і розмістіть їх на полицях шафи або приклейте до стін або дверей. Також на додаток до боротьби з міллю, ви отримаєте чудовий аромат у кімнаті.

Нагадаємо, один засіб відмиє вам весь будинок: нікуди не потрібно йти, ви вже купили це для кухні.

Раніше повідомлялося, часу залишилося не так багато: це потрібно зробити всім у саду та городі до кінця лютого.

Також, кольорові речі пере неправильно: що ви робите не так і як це виправити.