Далеко не всі продукти, які ми вживаємо, можуть принести користь. Популярна їжа може послабити організм, що призведе до частіших хвороб. Що краще обмежити в раціоні, йдеться у матеріалі інформаційного порталу womanlife.

Бажаючим підтримувати свій імунітет рекомендується відмовитися від рясного споживання трьох категорій продуктів. Мова про м'ясо, сир і спиртні напої.

Продукти. Фото: скрін youtube
Продукти. Фото: скрін youtube

Фахівці у сфері медицини стверджують, що у багатьох сортах сиру є мікроби листерії, які здатні негативно впливати на імунну систему організму. Отже, людина стає більш уразливою для цілого ряду хвороб, навіть звичайної застуди або ГРВІ.

У деяких м'ясних продуктах містяться вільні радикали, які можуть спричинити мутацію в клітинах організму, а далі призвести до їх повного знищення.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

М'ясна продукція, скріншот: YouTube
М'ясна продукція, скріншот: YouTube

Про негативний ефект алкоголю на організм чув кожен. В результаті розпивання міцних напоїв з організму виводяться лейкоцити та всі поживні речовини, що вкрай згубно впливає на здоров'я.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, соняшникова олія не допоможе: українцям показали, в якому вигляді картопля приносить найбільшу користь.

Також наш портал інформував, рецептори "заспівають" від задоволення і організм оцінить: дієтологи назвали найбільш корисний десерт.

Крім того, ми писали, зміцнить імунітет та врятує від зайвих кілограмів: чому сало має бути у кожному холодильнику.