Іноді одяг починає неприємно пахнути, але можливості прати його зараз немає. На допомогу в цьому випадку прийдуть звичайні продукти, які є кожному будинку.

Нижче перелічені продукти здатні ефективно ввібрати всі запахи і одяг пахне свіжістю. Як швидко позбутися неприємного запаху з одягу без прання.

Сушіння одягу, скріншот з відео
Сушіння одягу, скріншот з відео

Як освіжити одяг без прання:

1. Обробіть плями оцтом або перекисом водню. Для цього потрібну ділянку потрібно просто збризкати оцтом перекисом водню або ізопропіловим спиртом за допомогою розпилювача. Далі потрібно просто висушити одяг.

2. Розвішайте одяг на відкритому повітрі. Цей спосіб найпростіший. Підійде і приміщення, що добре провітрюється.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

3. Газетні кульки. Візьміть аркуш паперу, поверніть його та помістіть під пахви або інші забруднені ділянки. Цей метод підійде також для взуття.

Перекис водню, скріншот з відео
Перекис водню, скріншот з відео

4. Морозильна камера. Дуже актуальна ця порада для джинсів. Покладіть одяг у поліетиленовий пакет і утримуйте його в морозильній камері. Низька температура здатна знищити бактерії, що спричиняють неприємний запах.

5. Горілка. Швидко усунути навіть сильний запах з одягу може розчин горілки з водою. Потрібно змішати горілку з водою для 1:2 і обприскати речі за допомогою пульверизатора. Після цього розвішайте одяг підсохнути.

6. Ефірні олії. Змочіть кілька шматочків вати в ароматі та покладіть у шафу. Через деякий час ваші речі вберуть приємні аромати.

Шафа, фото: Amazon
Шафа, фото: Amazon

Нагадаємо, що цей розчин знищує неприємну жовтизну з білої постільної білизни: секрет твоєї бабусі.

Раніше ми повідомляли, як почистити подушки будинку без використання прання: секрет досвідчених господарок.

Також стало відомо, що домашня "хімія", яка допоможе прибрати неприємну жовтизну з постільної білизни: три рецепти .