Для того, щоб скинути зайву вагу не варто дотримуватися суворих дієт, голодувати та тренуватись до втрати свідомості.

Можна застосувати декілька простих порад, які допоможуть це позбутися зайвих кілограмів. В першу чергу потрібно змінити свій спосіб життя. Про те як це зробити, розповіли в arguments.kyiv.

Схуднення - арт, скріншот: YouTube
Схуднення - арт, скріншот: YouTube

Відмова від спиртного

На місяць варто відмовитись від алкогольних напоїв і ви побачите результат - зникнуть набряки та зайві кілограми. Якщо вирішите повернути алкоголь в життя, то для збереження результату зменште кількість на третину.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Келих вина, фото: pixabay
Келих вина, фото: pixabay

Без прийомів їжі після 21:00

Не варто вдаватись до суворих дієт, достатньо не вживати їжу після 9 вечора. Якщо ви вечеряли ситною та калорійною їжею, то у цей час йти до холодильника вам не захочеться. За деякий час це стане звичкою, а фігура стане стрункішою.

Відновіть водний баланс

Достатнє вживання води – невід’ємна частина роботи організму. Метаболізм буде працювати найкраще, коли водний баланс знаходиться у нормі.

Вода. Фото: скрін youtube
Вода. Фото: скрін youtube

Сон – запорука здоров’я

Сон впливає на гормони, які викликають та регулюють відчуття голоду. А окрім цього – доступний засіб проти стресу, який впливає на вагу.

Пийте чорну каву

Якщо не вдається відмовитись від кави, то її пити краще без додавання молока. Звичайна кава у нормальній кількості допомагає боротись з набряками та трохи стримує апетит. Але не варто захоплюватись цим напоєм, адже у великій кількості він може нашкодити.

Нагадаємо, портал Знай, інформував, "золотий час" для тренувань: в якій частині дня краще займатися спортом

Раніше на порталі Знай повідомлялося, головні перешкоди на шляху до стрункої фігури: які щоденні звички заважають схудненню

Також, наш портал інформував, міг померти у 25 років: американець схуд на 180 кг не відмовляючи собі у шкідливій їжі