Для наших читачів, які з великою відповідальністю ставляться до своїх помешкань, особливо в холодну пору року, є цікава та корисна інформація, як можна зберегти тепло в одній кімнаті. Багато українців активно працюють над утепленням своїх будинків, зазвичай приділяють увагу вікнам, але важливо також не забувати про двері.

Існує поширене уявлення, що для збереження тепла у приміщеннях потрібно ретельно закривати усі двері. Насправді, є інші способи збереження комфортної температури в будинку.

Про це розповів один із українських блогерів, який часто ділиться побутовими лайфхаками у соціальних мережах.

Утеплення вікон. Фото скріншот Youtube
Утеплення вікон. Фото скріншот Youtube

Ефективні засоби утримання тепла в домівці

На відміну від загальноприйнятого уявлення, закриття всіх дверей у будинку не завжди призводить до покращення енергоефективності. Навпаки, деякі ситуації вимагають залишити внутрішні двері відчиненими. Це стає особливо актуальним під час використання центрального опалення.

Популярні новини зараз
Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Утеплення вікон, скріншот з відео
Утеплення вікон, скріншот з відео

Відкриті двері дозволяють теплому повітрі краще розподілятися вдома. Однак, якщо ви обігріваєте лише одну кімнату, закриття дверей може бути обґрунтованим, оскільки це допомагає утримати тепло у цьому приміщенні.

Скрін, відео YouTube опалення
Скрін, відео YouTube опалення

Якщо у вашому будинку є джерело тепла, таке як камін або дров'яна піч, то важливо тримати двері зачиненими.

Груба, піч - фото УкраїнціСьогодні
Груба, піч - фото УкраїнціСьогодні

Це допомагає зберегти тепло в кімнаті, де ви перебуваєте, і уникнути його розсіювання. Забезпечення герметичності вікон та дверей також корисне для досягнення максимальної теплоізоляції у будинку.

Нагадаємо, погляньте на свої ноги і дізнайтеся - чи рано ви помрете: один синдром багато розповість.

Раніше повідомлялося,збережіть літо в холодильнику без сантиметра дачі: із цими секретами ваша зелень буде свіжою завжди.

Також, чорне стане сірим, а нове - доведеться викинути: речі, які заборонено прати разом.