Верхній зимовий одяг також вимагає регулярного прання Але як правильно це потрібно робити і як часто. Адже шапки, шарфи та рукавички часто залишаються поза увагою.

Важливо пам'ятати, що на них осідають не просто омертвілі частинки шкіри, а й усі бацили, які живуть і розмножуються в громадських місцях.

Прання зимового одягу, скріншот з відео
Прання зимового одягу, скріншот з відео

Як часто потрібно прати зимові речі:

1. Шапка і шарф. Прати ці речі гардеробу потрібно не рідше 3-5 разів на сезон. Однак, враховуйте матеріал, з якого вони виготовлені. Також врахуйте, що часте використання парфумів, а також косметики позначається на поширенні у тканинах хвороботворних мікробів.

Рукавички і шарф своїми руками
Рукавички і шарф своїми руками

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

Для цих речей достатньо прання в автоматичній машинці як делікатне прання. Рівень оборотів у межах 400-600 за хвилину. У той же час, про автоматичне прання доведеться забути, якщо на шапці є елементи декору.

2. Рукавички Оскільки цей елемент гардеробу беруть на себе основний удар при контакті з поручнями громадського транспорту, дверними ручками тощо, затягувати з пранням або обробкою не слід. Робити це потрібно орієнтовно один раз на тиждень.

Прання зимового одягу, скріншот з відео
Прання зимового одягу, скріншот з відео

Нагадаємо, що навіть не ризикуй: речі, які заборонено прати в машинці,інакше будуть " ;ганчірки".

Раніше ми повідомляли про бюджетні кошти для очищення гумки на пральній машинці: топ-3 потужних методу.

Так само стало відомо, як зберегти колір, і видалити плями на білизні при ручному пранні: найкращі лайфхаки.