Якщо в будинку завелася міль, то це може стати великою проблемою для вашого одягу. Однак є кілька лайфгаків, які допоможуть урятувати улюблені речі від набридливих комах. Про це пише інформаційний портал storinka.

Перше, що обов'язково потрібно врахувати – міль любить вологість. Отже, речі потрібно зберігати у холодному сухому місці. Також з одягу слід видаляти будь-які плями або сліди від їжі та розлитої рідини. Ідеальним варіантом буде зберігання речей у герметичних контейнерах чи вакуумних пакетах. Це допоможе уникнути появи молі.

Міль, кадр із відео
Міль, кадр із відео

Якщо моль вже з'явилася в будинку, то від одягу її можна відлякати за допомогою натуральних засобів. Ці комахи не переносять запах лаванди, кедра чи гвоздики. Пакетики з цими компонентами слід розкласти на місці, де зберігається одяг.

Як позбутися молі у гардеробі. Фото: скрін youtube
Як позбутися молі у гардеробі. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Крім того, ефективно боротися із міллю можна і хімічними засобами. Наприклад, добрий результат покажуть спеціальні пастки для комах, а також нафталін. В останньому випадку слід діяти обережно, оскільки при вдиханні нафталін може бути токсичним.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як почистити матрац у домашніх умовах, щоб був як новий: кілька секретів від професіоналів.

Також наш портал інформував, як випрати рушники після фарбування волосся: завдяки цим маніпуляціям жодної плями не залишиться.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, лимон не тільки в чай ​​або до коньячку: як цитрус допоможе для мікрохвильової печі, чайника і навіть кухонної дошки.