Зараз дуже модно збільшувати свої губи за допомогою гіалуроновх кислоти. Завдяки ін'єкція можна зробити собі будь-яку форму і розмір. Однак далеко не всі знають про побічні дії, які можуть з'явитися після такої процедури.

Про це пише medicalanswers.

Косметолог
Косметолог

Набряклість

Вони з’являються через те, що в тканини потрапляє чужорідна речовина. В ній накопичується рідина і з’являються набряки.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Нормою вважається коли вони проходять за 2-3 дні.

Якщо ж набряки залишились, то це вказує на алергічну реакцію або початок запального процесу і необхідно звернутись за допомогою до лікаря.

Шишки і підшкірні кульки

Вони виникають через кілька причин. Перша — це скупчення колагену. Ці кульки не завжди помітні оку, однак дівчина їх відчуває.

Збільшення губ. Фото Freepik
Збільшення губ. Фото Freepik

Друга причина — це неправильний розподіл філера.

Грудочки гелю просто з’єднуються та спотворюють форму ваших губ. Якщо вони тривалий час розсмоктуються, то можуть перетворитися в щільні гранульоми, які зможе видалити лише хірург.

Герпес

Такі процедури можуть спровокувати ццю проблему. Саме через це косметологи рекомендують до корекції пропити противірусні препарати.

Герпес. Фото: скрін Ютуб
Герпес. Фото: скрін Ютуб

Синці і підшкірний крововилив

Вони з'являються через те, що пошкоджуються судини і тканини. Зазвичай через тиждень все проходить, і губи знову набувають свого природного кольору.

Нагадаємо, "Фреді Крюгер, це ти?": українці глузують з губатої "міс "ДНР""

Раніше ми писали про те, що губата "міс "ДНР"" розповіла про те, як підсіла на "уколи краси": "Косметологи сміялися..."

Як повідомляв Знай.ua, косметолог понівечив обличчя дружини футболіста "Динамо": "Я в неї була вже колись, тому довірилась"