Подушки необхідно регулярно чистити, оскільки згодом вони накопичують пил, піт та пилових кліщів. Не завжди є можливість віддати подушки в хімчистку, тому їх можна почистити і в домашніх умовах. Про це пише інформаційний портал storinka.

У домашніх умовах почистити подушки можна без використання пральної машини. Зробити все можна вручну, проте слід дотримуватися декількох простих правил, щоб не зіпсувати подушку.

Подушка. Фото: скрін youtube
Подушка. Фото: скрін youtube

Насамперед фахівці радять почистити подушку від пилу за допомогою пилососу. Далі можна приступати до другого етапу – протерти подушку злегка вологою ганчіркою з нейтральним милом. Вкрай важливо не використовувати багато рідини, а також агресивні миючі засоби.

Подушка. Фото: скрін youtube
Подушка. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Сушити подушки також потрібно правильно – не використовувати фен чи батареї. Найкраще вивісити їх на відкритому повітрі, але якщо це літо і сильно смажить сонце, слід перечекати пік спеки, адже подушки чутливі до високих температур.

Експерти зазначають, що захисний чохол для подушки може сильно спростити життя, адже дозволить тримати його в чистому вигляді довше і захистить від жовтих плям.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як швидко випрати кавові плями з одягу: 3 дієві лайфгаки з підручними засобами.

Також наш портал інформував, домашня "хімія", яка допоможе прибрати неприємну жовтизну з постільної білизни: три рецепти.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ви повірите в чаклунство: до божевілля простий трюк, який виведе з одягу найстійкіші плями.