Поліпшення сну не обмежується одним фактором, бо існує ціла низка речей, які можна змінити в спальні, щоб краще спати.

За даними Manta Sleep, сон голяка може призвести до поліпшення здоров'я та підвищення рівня щастя. Неможливо заперечувати, що коли ви спите без одягу, ви почуваєтеся краще. Люди не були створені, щоб спати в одязі. Так ми відчуваємо і свободу, і природність.

Безсоння. Фото: скрін youtube
Безсоння. Фото: скрін youtube

Сон голяка з партнером може покращити фізичну близькість. Доведено, що контакт "шкіра до шкіри" підвищує вироблення в мозку "гормону кохання" - окситоцину. Це допомагає створити міцніший зв'язок та емоційну близькість. Учасники одного з досліджень, які спали оголеними, повідомили про більш щасливі стосунки.

Піжами, спортивний одяг, нічні сорочки та інший одяг, який люди люблять одягати до ліжка, можуть заважати сну. Вони можуть викликати перегрів тіла та потовиділення.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Брайан Джонсон, фото: Instagram
Брайан Джонсон, фото: Instagram

Коли ви одягнені протягом дня, важливі частини тіла, як ноги, пахви та статеві органи, не можуть дихати. Під час сну оголеним ви даєте можливість провітритися і зберегти здоров'я. Це також може зменшити ризик грибкових захворювань. А ще потрібно подбати про здоров'я статевих органів, труси можуть негативно впливати на них, не даючи дихати взагалі призвести до перегріву.

Нагадаємо, від бульйонів до фруктів:топ продуктів, які допоможуть вашим суглобам

Як повідомляв "Знай.uа", які квіти сприяють одужанню хворого: можна приносити, але варто бути уважними

Знай.uа писав, від нихприщі ростуть, як гриби після дощу: з якими продуктами потрібно бути обережнішими