Чари Нового року завжди приносять в будинок тепло, радість і нескінченний потік дивовижних моментів. У цей святковий період власноруч створений декор стає особливим обгортанням затишку та святкового чаклунства.

Свічки, прикрашені з любов'ю та фантазією, можуть додати ще більше чарівництва та святкового настрою до вашої оселі. Давайте разом розглянемо кілька креативних ідей, як зробити ваші свічки унікальними і неповторними до Нового року.

Декор свічок / фото
Декор свічок / фото

Варіант 1: Новорічна свічка з корицею

Простий та ароматний спосіб прикрасити свічки – обвити їх корицею. Для цього знадобляться палички кориці та мішурні стрічки для декору. Вони створять затишок та приємний аромат у будинку, нагадуючи про зимові прогулянки.

Варіант 2: Ароматний апельсиновий свічник

Перетворіть звичайні апельсини на затишні свічники. Обережно виріжте верхівку апельсина, вийміть м'якоть, залишивши цілу кірку, на яку покладіть свічку-таблетку. Апельсинові свічники наповнять будинок ароматом свята.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Декор свічок / фото
Декор свічок / фото

Варіант 3: Декор свічки – свічник попурі

Створіть унікальний декор для свічок, використовуючи сушені фрукти, спеції та ароматичні олії. Цей свічник попурі подарує вашому будинку святковий аромат та відчуття затишку.

Декор свічок / фото
Декор свічок / фото

Варіант 4: Сіль та аромат

Спробуйте змішати морську сіль з|із| ароматичним маслом|мастилом| в шкірці апельсина або лимона, створюючи незвичайні свічники. Ця оригінальна ідея додасть атмосферу новорічного чаклунства до вашого столу.

Декор свічок / фото
Декор свічок / фото

Варіант 5: Соснові шишки для новорічної композиції

Шишки, висушені та оформлені, можуть стати чудовим доповненням до новорічного декору. Створіть з ними незвичайні свічники, наповнюючи будинок запахом зимового лісу та атмосферою свята.

Декор свічок / фото
Декор свічок / фото

Нехай ваш декор свічок стане візитною карткою святкового настрою та затишку у вашому будинку!

Крім того, наш портал повідомляв, це заборонено дарувати на Новий 2024 рік: Зелений Дракон спалитиме всю удачу, прислухайтеся

Також ми писали про чарівництво в кожному запаху: створіть вдома різдвяну атмосферу за допомогою цих ароматів