Кухонні рушники беруть на себе серйозний удар і часто стають настільки брудними, що здається простіше купити нові. Втім є простий лайфгак, який може повернути їм приємний вигляд. Про це пише інформаційний портал novosti24.

Іноді прання кухонних рушників не дає адекватного результату і їх доводиться викидати. Це не дивно, оскільки рушники вбирають у себе весь бруд, який може бути під час приготування їжі.

Кухонний рушник. Фото: скрін youtube
Кухонний рушник. Фото: скрін youtube

Досвідчені господині радять належним чином підготувати рушники до прання і тоді шанс повернути їм вигляд нових буде максимально високим.

Що потрібно зробити?

Нічого феноменального робити не доведеться. Кухонні рушники слід замочити перед пранням. Помічником у цій справі стане звичайнісінький оцет, який знайдеться в кожному будинку. Його потрібно розбавити з водою у пропорції 1 до 1.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Кухонний рушник. Фото: скрін youtube
Кухонний рушник. Фото: скрін youtube

У миску з розчином слід завантажити рушники та залишити приблизно на 30 хвилин. Після цього можна відправляти їх у барабан пральної машини та запускати потрібний режим. По завершенню прання з рушників повинні зникнути плями, а також усі неприємні запахи.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, домашня "хімія", яка допоможе прибрати неприємну жовтизну з постільної білизни: три рецепти.

Також наш портал інформував, як випрати рушники після фарбування волосся: завдяки цим маніпуляціям жодної плями не залишиться.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, лимон не тільки в чай ​​або до коньячку: як цитрус допоможе для мікрохвильової печі, чайника і навіть кухонної дошки.