Оливкова олія - ​​популярний продукт, який можна знайти практично на кожній кухні. Його можна застосовувати не тільки в кулінарії, а й у вирішенні деяких домашніх справ. Про це пише інформаційний портал glamour.

З давніх-давен оливкова олія має досить широке застосування, зокрема в косметології, медицині і звичайно ж, кулінарії. Деякі господині успішно застосовують продукт на вирішення домашніх завдань.

Оливкова олія. Фото: скрін youtube
Оливкова олія. Фото: скрін youtube

Лайфгак №1

Оливкову олію можна використовувати для захисту дерев'яного посуду. Застосування просте: помити дошку, лопатки та інше начиння з дерева, а потім нанести невеликий шар оливкової олії. Через 5 хвилин протерти посуд тканиною. Такий метод дозволить запобігти розтріскування та знебарвлення дерев'яного посуду.

Лайфгак №2

Оливкову олію можна використовувати для обробки предметів із нержавіючої сталі. Пару крапель потрібно нанести на поверхню, а потім відполірувати сухою ганчіркою. Такий спосіб допоможе забезпечити захист від корозії та додадуть блиску виробам.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Оливкова олія. Фото: скрін youtube
Оливкова олія. Фото: скрін youtube

Лайфгак №3

Бувають випадки, коли необхідно позбавитися липкої етикетки, які наклеюють на різні товари. У цьому випадку не варто мучитися, а краще скористатися оливковою олією. Етикетку просочити олію та залишити на 15 хвилин, а далі наклейка легко злізе.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, прибирання стане розвагою, а не каторгою: геніальний лайфгак з мікрохвильовою піччю.

Також наш портал інформував, прямо як нові: як наточити леза блендера — вам знадобиться яєчна шкаралупа і кілька секунд.

Крім того, ми писали, не тільки помити, а й знезаразити: як правильно доглядати кухонні дошки.