Мільйони людей по всьому світу хоч раз перебували у стосунках— хоча б день, можливо, місяць чи навіть кілька років.

Це просто невід'ємна частина нашого життя. Однак нерідко люди, звикаючи один до одного, допускають безліч помилок, які можуть стати причиною розлучення. Ми багато про що навіть не здогадуємося. Проте психолог Владислав Соколенко на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram підказав, на що треба звертати увагу.

"Реальне кохання", скріншот: Youtube
"Реальне кохання", скріншот: Youtube

На його думку, однією з найпоширеніших помилок є бажання показати себе виключно з найкращого боку, прикрасити та ідеалізувати. Адже, зазвичай, починаючи стосунки, ми демонструємо партнерові лише позитивні якості та риси характеру. У той же час, всі свої слабкості, комплекси та недоліки залишаємо "на потім".

Однак насправді людина, з якою ти будуєш партнерські відносини, має бачити твоє справжнє обличчя одразу. Він повинен чітко розуміти, хто ти, що тобі подобається, а що ні, як ти поводиться в різних ситуаціях і т.д.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Любов - арт, скріншот: YouTube
Любов - арт, скріншот: YouTube

Іншими словами, треба дозволити близькій людині впізнати тебе без масок – такого, який ти насправді. Адже приховування своїх недоліків і недоліків гра в роль ідеального партнера не приведе до щастя.

На думку Владислава Соколенка, найгірше, що ти можеш зробити на початку стосунків – це створити ілюзію своєї досконалості. Видавати себе за "ідеального" - Доброго, терплячого, такого, що у всьому підлаштовується під іншу людину. Адже тоді тебе любитимуть не за те, хто ти, а за вигаданий образ, який ти граєш. А ось як тільки втомишся його підтримувати – кохання раптово закінчиться.

Нагадаємо, у Львові оштрафували пенсіонерку, яка зламала собі щелепу в тролейбусі: "Жорстокий жарт..."

Як повідомляв "Знай.uа", у шлюбі вони просто нестерпні:з якими знаками зодіаку побудувати відносини дуже важко

Знай.uа писав, продавщиця "здивувала" вчинком до воїна ЗСУ - багато цього просто не очікували