Безліч жінок і чоловіків думають не лише про подарунки в період святкової лихоманки, а й про те, який вигляд виглядатиме в цей період.

Як швидко схуднути в короткий період, розповів дієтолог Андрій Дацишин. Він упевнений, що скинути 10 або більше кілограмів за такий короткий термін майже неможливо.

Схуднення, скріншот з відео
Схуднення, скріншот з відео

Як схуднути до Нового року:

  1. Дефіцит калорій. Це головний принцип, фундамент схуднення. Щоб створити його, потрібно з'їдати менше калорій, ніж організм може витратити щодня.
  2. Побутова активність (не тренувальна) - це витрати організму на рухову активність, починаючи від міміки та закінчуючи кроками.
  3. Тренувальна активність. Це витрати нашого організму під час тренувань.

схуднути за місяць
схуднути за місяць, Клео.Ру

Ці принципи – це фундамент комплексного підходу, який подарує тобі омріяне тіло. Вони перевірені на практиці, дієві, і якщо хочеш досягти результату, тоді скомбінуй та реалізуй їх.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще
  • Олія – це калорійна бомба, 100 мл – 900 Ккал Замість того, щоб заливати олією сковорідку, придбай розпилювач. Один пшик – це 1-2 мл.
  • Вимкніть режим хом'яка. Перестань під'їдати все, що бачиш: горішки, мюслі, батончики, сухофрукти тощо.
  • Вибирай нежирне м'ясо – курку, яловичину, індичку. У нежирному м'ясі мало жиру, отже менше калорій, але більше білків, а білки – це ситість.
  • Вибирай молочні продукти із низьким вмістом жирів. У 18% сиру – 240 Ккал, а 1% – 80 Ккал. Відчуваєш різницю? Можна з'їсти 300 г нежирного сиру та лопнути, а можна взяти 100 г 18% і навіть не відчути, що ти поїв.
  • Солодощі. Не обов'язково повністю виключати зі свого раціону, але слід серйозно обмежити їхню кількість.

Схуднення. Фото: кадр з youtube
Схуднення. Фото: кадр з youtube

Нагадаємо, що не є після 6 - це міф, який усе ускладнює: як схуднути до Нового року та не обмежувати себе.

Раніше ми повідомляли, що для цього не потрібні дієти: як схуднути вже до Нового року за допомогою води, кілограми підуть швидко.