Гостро затупилась довговічність ваших ножиць? Забудьте про паніку! Навіть без спеціальної точилки є кілька хитрощів, здатних повернути вашим інструментам їхню колишню гостроту для нарізки.

Іноді порятунок лежить у несподіваних підручних засобах, здатних повернути ножицям їхню гостру гостроту. Ось кілька дивовижних методів, що дозволяють зробити ножиці гострими знову, використовуючи звичайні предмети, що є під рукою.

Ножиці / фото
Ножиці / фото

1 спосіб: Голка

Якщо ви вирішите скористатися звичайною голкою, вам потрібно буде здійснити кілька простих дій. Направте голку на основу ножиць, потім почніть закривати їх так, щоб "ножі" рухали голку. Не потрібно докладати надмірного зусилля, намагайтеся, щоб голка трохи чинила опір закриття. Зробіть це 10-15 разів, і ножиці знову різатимуть легко.

2 спосіб: Батарейка

А ось і ваша мізинчиковий батарейка може послужити чудовим інструментом для відновлення гостроти ножиць. Здійснюйте рухи, ніби намагаєтеся розрізати батарейку, але не надто ретельно, щоб реально її розрізати. За кілька секунд ножиці будуть готові до роботи.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Батарейка / фото
Батарейка / фото

3 спосіб: Тарілка

Підставка на тарілці може бути чудовим інструментом для заточування ножиць. Розкрийте ножиці максимально, а потім проведіть точення в одному напрямку від основи ножиць до вас. Не рухайте леза в різні боки, а точіть обидва леза однакову кількість разів.

4 спосіб: Склянка

Достатньо взяти склянку і старанно намагатися порізати її грановану поверхню ножицями. Повторюйте це кілька разів, і незабаром ножиці повернуться до своєї гострої гостроти.

Дотримуючись цих простих методів, ви зможете повернути своїм ножицям гостроту без необхідності придбання спеціальної точилки.

Вам буде корисно дізнатися,як делікатно прибрати плями на шкіряних виробах: прості, але дієві поради

Крім того, ми писали, як привчити кішку гризти дроти: прості рішення врятують домашню техніку