Після кожного прання ми прагнемо дати нашій пральній машині трохи повітря, залишаючи її дверцята прочиненими. Але, здається, цей дбайливий підхід до побутової техніки може мати недоліки.

Хоча це і допомагає у просушуванні внутрішньої порожнини та барабана, воно також може призвести до небажаних наслідків. І так, це не про плісняву чи запахи.

Пральна машина. Фото: скрін youtube
Пральна машина. Фото: скрін youtube

Дивним чином, часте залишення дверцят відчинених після прання може призвести до несподіваної проблеми — провисання дверцят. Спочатку може здатися, що це нічого страшного, але в довгостроковій перспективі це може призвести до протікання та ще більших проблем.

Як зберегти нашу машину в хорошому стані без провисання дверцят? Порада проста: після прання протріть барабан сухою тканиною, залиште лоток для миючих засобів відкритим для провітрювання, а всередину барабана покладіть сухий рушник або іншу річ.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Такий підхід допоможе уникнути небажаних наслідків та збереже працездатність вашої пральної машини.

Як почистити пральну машину
Як почистити пральну машину, Navolne.life

Також періодично перевіряйте стан ущільнень дверцят пральної машини. Очищайте їх від забруднень, щоб уникнути протікання та зберегти герметичність.

Дотримуючись цих порад, можна підтримувати пральну машину в хорошому стані, продовжуючи її термін служби та забезпечуючи оптимальну ефективність при кожному використанні.

Також наш портал інформував, "ядерний" розчин для видалення сечового каменю з унітазу: раніше так робили у шкільних туалетах

Як повідомляв Знай.ua, ніколи не кладіть сир у морозилку: помилки, яких припускаються всі українці при зберіганні продукту

Наш портал писав, що лимон не тільки в чай ​​або до коньячка: як цитрус допоможе для мікрохвильової печі, чайника і навіть кухонної дошки