Власники котів знають, що новорічна ялинка може замість святкового настрою в домі, додати вам лише проблем. Котик може не тільки звалити хвойне дерево, а погризти ялинкові прикраси, дощики та гірлянди. що може закінчитися для улюбленця дуже плачевно.

Американка Олівія Кальвер поділилася чудовим лайфхаком у TikTok, який вбереже вашу ялинку на місці.

Котик. Фото Freepik
Котик. Фото Freepik

Вона розповіла, що новорічного дерева вашого улюбленця відштовхне звичайна фольга, адже пухнасті не люблять її.

Для того, щоб кін не залазив на вашу ялинку варто покрити усю нижню частину дерева листами фольги.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Я досліджувала, як перешкодити котам залізти на дерево, і було так багато людей, які казали, що потрібно покласти фольгу під ялинку. По суті, просто весь нижній шар ялинки треба обмотати фольгою, бо коти не люблять її. Вони все одно будуть гризти боки і сидітимуть під ним, але не будуть намагатися залізти на ялинку", - зазначила вона.

Котик. Фото Freepik
Котик. Фото Freepik

Якщо на вашого улюбленця такий трюк не спрацює, тоді можна спробувати залишити апельсинову шкірку на гілках, оскільки коти ненавидять аромат цитрусових.

@oliviaculverr

I couldnt believe this worked!!! Im so happy #catmom #christmastreehack #christmas2023 #christmastiktok #christmashacks #catownerhack

♬ original sound - Olivia Culver - DTX

Нагадаємо про тепловий удар, опіки і навіть зупинка серця: як допомогти тварині у спеку. Тварини не завжди можуть подбати про себе, тому порятунком повинні займатися господарі.

Раніше ми повідомляли, що зараз же подивіться, де спить ваш кіт: улюблене місце пухнастика допоможе розкрити небезпеки вашого будинку. Здібності кішок вибирати місця для сну та відпочинку мають значний вплив на загальну енергетику житла.

Також стало відомо, що бережіться пухнастого нападуна: чому коти починають кидатися на ноги і що з цим робити.