Сьогодні ми маємо хитрий трюк, який зробить ваші букети квітів справжньою зіркою — вони прослужать цілий місяць! Як часто ми радіємо свіжості квітів, але виявляємо, що через тиждень вони починають в'янути. Але є простий спосіб збільшити їхній термін життя і зберегти їхню красу довше.

Наявність свіжих квітів у будинку – чудовий спосіб додати життя та колір у ваш інтер'єр, адже варіантів дуже багато. Але, на жаль, вони не вічні, і через тиждень чи два ви можете виявити, що ваш букет почне в'янути та засихати.

Квіти у вазі. Фото Freepik
Квіти у вазі. Фото Freepik

Тим не менш, є доступна порада, яка допоможе свіжим квітам довше зберігатися вдома.

Цей секрет лежить у вашій кухні. Скляна ваза, вода та... ложка цукру зі срібної банки! Ось і весь чарівний інгредієнт. Перед поставкою квітів у вазу додайте|добавляйте| цукор у воду.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Флористи підказують, що такий «корм для квітів» є справжніми вітамінами для букета, живлячи його та роблячи стебла чистішими. Якщо підрізати нижнє листя, це також допоможе зберегти їх свіжість.

Так що ваш букет радуватиме очі і підніматиме настрій набагато довше завдяки цьому простому, але ефективному трюку з кухонних запасів.

Вам буде цікаво дізнатися, додайте корицю в горщик і ви не впізнаєте своїх квітів: досвідчені квітникарі поділилися лайфгаком

Раніше наш портал повідомляв, любіть плющ та гібіскус - земля пухом вашої удачі: 7 рослин, які заборонено мати вдома

Знай.ua інформував про те, починайте прикрашати ялинку вже зараз: куди поставити новорічне дерево, щоб Зелений Дракон приніс удачу