Вчені вважають, що кров певної групи впливає не тільки на здоров'я, а й на характер і психологічні особливості, які суттєво впливають на нашу долю.

Такі дослідження проводило багато вчених, зокрема у Гарвардському університеті.

Група крові. Фото Freepik
Група крові. Фото Freepik

Так, власники 1-ї групи мають нестійку нервову систему та частіше за інших брешуть. Вони дуже цілеспрямовані і наполегливі.

Частіше за все такі людини сміливі, однак у критичних ситуаціях можуть проявляти агресію. Власники 1-ї групи найчастіше хворіють на невралгії, гіпертонії, неврози і гайморит.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Сумісність за групою крові, 24tv.ua
Сумісність за групою крові, 24tv.ua

Люди з 2-ю групою мають досить м'який та спокійний характер. Вони стримані та рідко бурно реагують на негативні ситуації в житті. Вони більш схильні до хвороб дихальної системи – астми, хронічного бронхіту та ін.

Якщо в жилах людини біжить кров 3-ї групи, то її власники дуже допитливі.

На думку вчених, такі люди більш творчі і талановиті. Однак вони часто не доводять свої справи до кінця, а тому рідше досягають.

Люди з 4-ї групою крові - найемоційніші.

Сумісність груп крові, tv.ua
Сумісність груп крові, tv.ua

Вони талановиті та дуже працьовиті. Беручись за справу, вони обов'язково доведуть її до кінця.

На відміну від темпераменту, зі здоров'ям у людей з 3 і 4-й груп ситуація набагато гірше. Їх організм доволі слабенький.

Вони дуже часто хворіють на грип, ГРВІ та алергії, тому їм надзвичайно важливо уважно ставитися до свого здоров'я, займатися спортом та правильно харчуватися.

Вам буде цікаво дізнатися, дойому не можна довго дивитися в дзеркало? Якщо не прислухаєтеся, то біда йтиме по п'ятах

Наш інформаційний портал повідомляв, улюблений напій може призвести до непередбачуваних наслідків: лікарі попередили, коли він може зашкодити

Крім того, Знай.ua писав, щотак ви, виявляється, смердючка: як ефективно позбутися слідів поту на одязі