Мало хто по-справжньому любить прибирання, але це невід'ємна частина життя майже кожної господині. У всіх індивідуальні алгоритми та правила у цій справі.

Однак існує кілька шкідливих звичок, які не тільки створюють неохайний вигляд, але й справді шкодять будинку.

прибирання на кухні, скріншот з відео
прибирання на кухні, скріншот з відео

Ігнуруєте дрібні проблеми із сантехнікою

Йдеться про капаючий кран на кухні, повільне злив води або дзюркотливий унітаз. Все це завдає дискомфорту. З дрібної проблеми все може перерости у справжню катастрофу, тому варто звернути на це увагу.

Обходите стороною вентиляційні грати

На їх очищення пилососом піде лише 15 хвилин. Бажано робити це щомісяця. Так ви захистите систему вентиляції та покращите якість повітря в будинку.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Використовуєте невідповідні засоби для чищення

Їдка побутова хімія може погіршувати стан деяких типів поверхонь, тому потрібно з розумом підходити до вибору засобів для чищення.

Прибирання в будинку, фото з вільних джерел
Прибирання в будинку, фото з вільних джерел

Не викидаєте одразу дрібне сміття

Поступово набирається ціла гора не дуже корисних речей, і доводиться витрачати купу часу, щоб знайти справді потрібне. Крім того, подібне скупчення мотлоху - ідеальне місце для комах.

Забуваєте про приховані місця

Приклейте стікер з нагадуванням на холодильник або додайте завдання у свій календар на телефоні, щоб пам'ятати про подібні зони і регулярно приділяти їм увагу.

Прибирання в будинку, фото kakpochistit
Прибирання в будинку, фото kakpochistit

Нагадаємо про незвичайний фільтр: кориця може врятувати ваш пилосос від задушливого аромату пластику.

Раніше ми повідомляли, що більше не використовую пасту тільки в рот: 2 способи, як вона можедопомогти в прибиранні та миття взуття.

Так само стало відомо, що сіль врятує щодня: які повсякденні турботи спростить продукт. Цікаві лайфхаки, яким яким знайде застосування кожна господиня.