Ідеальної чистоти речам, на жаль, не забезпечить навіть прання у машинці. Дуже часто на речах навіть після пральної машинки залишаються плями та сліди поту.

З останньою проблемою дуже важко боротися. Однак рішення все-таки існує і позбавитися жовтих слідів поту на улюблених блузках і светрах можливо!

Прання одягу, скріншот з відео
Прання одягу, скріншот з відео

Способи позбавитися жовтих слідів від поту на улюбленому одязі

Жовті плями від поту здатні довго залишатися на одязі, псуючи його вигляд. Здавалося б, що вже нічого неможливо зробити в цій ситуації, але, на щастя, є спосіб їх позбутися. І допоможе в цьому випадку цибульний сік, який творить справжні чудеса, рятуючи одяг від плям.

Цибуля. Фото: скриншот Youtube
Цибуля. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Щоб урятувати свої улюблені речі від цих неприємних плям перед пранням потрібно обробити одяг у місцях, де є плями від поту, соком цибулі. Після цього залиште його на якийсь час, щоб цибульний сік вступив у хімічну реакцію з плямою.

Після цього кладіть речі у пральну машину та вмикайте стандартний режим прання. Знаючи цей секрет, ви можете бути впевнені, що тепер ваш одяг завжди буде чистим. І ніякі плями від поту не здатні його зіпсувати, адже цибуля допоможе подолати їх.

Прання одягу, скріншот з відео
Прання одягу, скріншот з відео

Нагадаємо, навіщо прати речі молоком: дивовижний метод наших бабусь - ніякі Персил і Ленор не потрібні .

Раніше ми повідомляли про прання без "сюрпризів": що потрібно зробити, щоб речі не линяли.

Так само стало відомо, що домашня "хімія", яка допоможе прибрати неприємну жовтизну з постільної білизни: три рецепти.