Намерзання льоду в морозильній камері - дуже часто явище, тим більше якщо вона розташована в самому холодильнику, а відбувається це в основному через проникнення теплого повітря.

Можна запобігти цій проблемі, намагаючись відкривати дверцята рідше і не залишаючи їх надовго відкритими.

Обробка морозилки від льоду, фото domosedy
Обробка морозилки від льоду, фото domosedy

Якщо така неприємність все ж таки відбулася і лід дуже важко відходить від стінок холодильника або морозильної камери, можна скористатися простим, але дуже ефективним лайфхаком.

Насамперед слід розморозити холодильник, а прискорити цей процес можна за допомогою пляшок із теплою водою. Далі промийте всі зсередини, протріть насухо і обробіть гліцерином. Саме він запобігатиме намерзанню льоду.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Щоб уникнути цієї проблеми у майбутньому, потрібно простежити за правилами зберігання продуктів. Не допускайте випаровування вологи та щільно закривайте всі судочки, упаковки тощо.

Холодильник, фото techforhome
Холодильник, фото techforhome

Ще можна перевірити герметичність закривання дверцят - вставте лист А4 в момент їх закривання. Якщо він легко витягується, герметичність порушена, але при правильній експлуатації холодильника такої неприємності не повинно виникати.

Нагадаємо, що весь цей час ви морозили рибу неправильно: як заморозити її так,щоб не втратити смак.

Раніше ми повідомляли, що четвертий точно вразить вас: 9 незвичайних способівзастосування харчової плівки.< /span>

Також стало відомо, що дієтолог підказала, якими продуктами можна розкрити "потенціал" гречки: буде тільки смачніше і корисніше