Перший день зими запорошив більшість регіонів України снігом, і ми не встигнемо помітити як до Нового року залишиться буквально кілька днів. Не зайвим буде розібратися із тим, як продовжити життя ялинці, яка наповнить вашу оселю святом.

Про це розповідає Homes & Gardens.

Ялинка, Новий рік, фото з вільних джерел
Ялинка, Новий рік, фото з вільних джерел

Одразу після покупки дайте різдвяному дереву просто постояти у квартирі декілька годин. За цей час ялинка почне розривати свій аромат і таким чином збереже свої голочки надовше.

Не зайвим буде спиляти декілька сантиметрів кори, покритої смолою. Так хвойне дерево буде краще поглинати стовбуром вологу.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Новорічна ялинка, фото: Знай.ua
Новорічна ялинка, фото: Знай.ua

Ялинка дуже любить вологу, а тому підставку в якій вона буде стояти, потрібно обгорнути вологою тканиною, і раз на день її повторно змочувати.

Новорічне дерево також любить прохолоду, тож не варто його ставити біля кондиціонеру та батареї, а також намагайтеся частіше провітрювати кімнату.

Продаж ялинок, скріншот: YouTube
Продаж ялинок, скріншот: YouTube

Щоб ялинка простояла подовше, для її декору краще використовувати світлодіоїдні гірлянди, які виділять менше тепла та не висушують гілочки.

Також не варто ставити лісову красуню у кімнаті з теплою підлогою, або її варто просто не вмикати, так вона надовше збереже свій свіжий вигляд.

Нагадаємо, портал Знай інформував, українським чоловікам хочуть зробити своє 8 березня: стане загальним святом

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Різдвяний піст-2023: харчування по всіх днях до 24 грудня включно, що можна їсти

Також, наш портал інформував, в Україні скоро почнуть продавати новорічні ялинки: скільки доведеться віддати за живе дерево