Коли взуття натирає при носінні, то не варто терпіти чи купувати нову пару на розмір більше. Існує багато способів розтягнути взуття, пише портал storinka.

Бувають випадки, коли при покупці взуття здається комфортним, а при носінні починає натирати. Якщо це трапилося, то не варто засмучуватися, адже проблема вирішувана.

Взуття Фото: скрін youtube
Взуття Фото: скрін youtube

Прості лайфгаки допоможуть швидко розтягнути черевики, чобітки чи туфлі. Важливий аспект - ефективно хитрощі діють лише взуття з натуральної шкіри.

Спосіб №1

Налити гарячу воду у два пакети та помістити їх у взуття. Слід зачекати кілька секунд, а потім прибрати пакети та витерти залишки води сухою тканиною. Після цього можна взутися і розношувати обновку - матеріал має краще піддаватися розтягуванню.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Взуття, фото: скріншот з відео
Взуття, фото: скріншот з відео

Спосіб №2

Якщо взуття із щільної шкіри, то допоможе лайфгак із феном. Так, треба надіти на ногу товсту шкарпетку і взутися. Далі взуття потрібно прогрівати феном та активно ворушити пальцями та стопами. Через пів хвилини процедуру потрібно зупинити і почекати, поки охолоне взуття. Потім дії слід повторити кілька разів.

Спосіб №3

Відмінно підійде, якщо потрібно розтягнути взуття завширшки. Черевики чи туфлі слід наповнити мокрими газетами (добре віджатими) та залишити їх на ніч. Якщо з першого разу результату досягти не вдалося, процедуру слід повторити.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, клей, пластир і навіть колготки допоможуть зробити взуття стійким: найкращі лайфхаки на час ожеледиці.

Також наш портал інформував, лайфгаки на випадок блекауту: прості способи висушити промокло взуття, коли немає світла та опалення.

Крім того, ми писали, "Лаконічні моделі з мінімумом фурнітури": дизайнер розповіла як вибрати стильне взуття на зиму.