Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які намагаються підтримувати чистоту та приємну атмосферу у своїх оселях, є дуже цікавий спосіб прибрати неприємний запах з меблів. Навіть якщо ваші меблі з натурального дерева є найкращою якістю, згодом вони можуть придбати затхлий запах.

Просте прибирання вологою ганчіркою та провітрювання не допоможуть у такій ситуації. Тим не менш, існує дуже простий спосіб позбутися неприємного запаху – використання звичайної газети.

Про це лайфхаку стало відомо завдяки пропозиції користувача TikTok під ником @onceuponabungalow.

@onceuponabungalow

So glad that so many people suggested this hack! It worked! @gocleanco 🤯 🧼 #thrift #thriftdiy #diy #diyproject #cleaningtip #cleaningtok #cleantok #thrifttreasure #thriftfind #cleaning #gocleanco #thriftproject #cleaninghacks #thrifthack #cleaningmotivation #cleaninghack #thriftingtips #thrifthome #homediy

♬ If We Ever Broke Up - Mae Stephens

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

У своєму відео вона показала, як зім'яті газети можуть допомогти видалити запах зі старих книжкових полиць та шаф.

Газети, скріншот: YouTube
Газети, скріншот: YouTube

Щоб цього досягти, необхідно заповнити полиці зім'ятими газетами та залишити їх там на два тижні. Після цього можна видалити газети, а разом із ними і неприємний запах із дерев'яних меблів.

Скриншот з відео в TikTok @onceuponabungalow
Скриншот з відео в TikTok @onceuponabungalow

Поки що немає єдиної думки, чому саме зім'яті газети можуть видалити неприємні запахи. Можливо це через друкарську фарбу або пористу структуру газетного паперу. Однак цей простий метод досить ефективний і гідний спроби.

Нагадаємо, поради на випадок блекаутів: як економно витрачати воду, щоб на все вистачило і ще залишилося.

Раніше повідомлялося, як швидко і просто вимити посуд від тіста: ефективна порада для господарок.

Також, упорядковуємо зимовий гардероб: як швидко і просто почистити хутро на куртці.