Є аксесуари, які вкрай не рекомендується носити жінкам у більш зрілому віці, і професійна стилістка та імідж-тренерка Мелісса Лунд назвала один із них. Йдеться про сумку, яку носить майже кожна.

Так, якщо жінка після 50 років хоче залишатися молодою і привабливою, їй варто забути про одну популярну модель сумок - чорну через плече середнього розміру і з довгим ремінцем. Саме вона винна у зіпсованому образі.

Чорна сумка через плече, фото anakonda
Чорна сумка через плече, фото anakonda

"Цей стиль сумки також може спричинити проблеми з поставою, тому що жінки, як правило, згинають плече, щоб утримати сумку на місці, і ніщо не старить вас швидше, ніж погана постава" , - повідомила стилістка.

Чорну сумку можна замінити іншою, більш вдалою моделлю. При виборі жінкам після 50 років рекомендують звернути увагу на нейтральні кольори, які вже є у гардеробі.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Якщо ви використовуєте чорний як нейтральну основу, відмінним вибором буде чорна сумка - тільки не версія з довгим ремінцем, про яку я говорила вище", - додала вона.

Аксесуари чорного, шоколадного або бордового кольору підійдуть тим, хто носить сірий одяг, а якщо темно-синій, то купувати варто коричневі та бордові сумки.

Жіночий гардероб, фото freepik
Жіночий гардероб, фото freepik

Нагадаємо, сезон "на контрасті": Андре Тан показав палітру кольорів, які будуть у тренді навесні-2024

Раніше ми писали про те, що час оновити гардероб: як вибрати актуальний светр на зиму

Як повідомляв Знай.ua, а ви вже зібрали ідеальний гардероб? Стиліст показала наймодніші штани на холодну погоду